събота, 21 април 2012 г.

It's the curse of a fangirl

    Ами аз ще се вмъкна да заместя днешната ни авторка, която нещо никаква я няма. Несериозна ни е групичката, какво да се прави.
    Ами ще обсъдя с вас това колко е зле да бъдеш фен (а още повече фенгърл). Много е тежък живота ни. Като за начало всяко едно шоу обича да слага известно количество драма, за да направи шоуто по-интересно, като Стивън Мофат например, ах този трол, той обожава да прави живота ни ад и да ни кара да си скубем косите. Драмата е нещо напълно нормално във всеки един сериал и е най-големия враг на един фен. Казвам ви, без всичката тази драма животът ни щеше да бъде много по-лесен!
   Ами шиповете (ship - short for romantic relationship)?! Те съсипват живота ни не по-малко. Първо докато се съберат, това е най-напрегнатата фаза и се преживява най-тежко, факта че героите са перфектни един за друг, но не го осъзнават просто разкъсва сърчицето на един фен като мен. Това естествено е по вина на сценаристите, i blame them for my ruined life.
   Това не са единствените неща, разбира се. Ами чакането между сезоните? Особено когато последния епизод е свършил с 'приятен' клифхангър?! Какво сме напраивли да заслужим това? Явно такава е отплатата за това, че сме верни фенове. И очевидно сме големи мазохисти, щом продължаваме да гледаме и да бъдем основната аудитория.
    Има още куп неща, които ще пропусна да спомена, защото това е набързо написан пост, колкото да отбием номера, извиняваме се за което, ако разполагахме с повече време .. ама нямаме. Та .. мразя сериалите, които обичам, защото правят живота ми нещастен, освен прекрасните изживявания. Love-hate relationship, I know.

Няма коментари:

Публикуване на коментар