събота, 28 май 2011 г.

10 неща, които научих :

 1. Ти си това, което си. Ако хората не те приемат , значи трябва да ги разкараш от живота си.
2. Всеки ден избор- да се усмихваш или да бъдеш намръщен. Второто е чиста загуба на време.
3. Няма невъзможни неща, ако ги има те са в съзнанието.
4. Няма защо да съжаляваш за него , което е минало, просто защото в един момент те е правило щастлив.
5. Ако искаш нещо да се случи, не го мисли. Ако е писано да стане, ще стане. ако не стане, пак ще ти се случи нещо хубаво.
6. Мечтите и целите са, за да имаме план в живота- за това как да бъдем последователни, амбициозни и силни.
7. Има хора, които ни причиняват болка, но тяхната роля е да ни направят по-силни. Няма нищо по-хубаво от това да осъзнаеш, че вече не изпитваш нищо към човек, който никога не е го е заслужавал.
8. Ако обичаш себе си никога няма да позволих да си играят с теб или да те нараняват. винаги ще отвърнеш на удара. винаги ще се бориш.
9. Всяко ново нещо, което опитваш може да бъде страхотно. Прави самия теб страхотен!
10. Приток на ендорфини се постига най-лесно чрез секс, шоколад и спорт. ако ги няма първите 2, остава спорта...

петък, 27 май 2011 г.

1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 12 .. УРА??



Ей пак щях да забравя, че сме FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY xD 
Отново нямам какво да ви кажа, не знам за какво да ви говоря, не знам с какво да ви забавлявам. За това ще импровизирам и ще видим какво ще се получи по пътя. 
В понеделник отидох до бившето си училище, където имах толкова незабравими моменти, толкова прекрасни изживявания и такива емоционални случки ... Та отидох не просто, за да му се нарадвам, това го правя по друго време, когато например е отворено, за да мога да влезна, а защото изпращаха тазгодишните абитуриенти. Знам, че мина една година, но не можах да повярвам, че манталитета с разлика една година е толкова .. коренно различен. Не казвам, че миналата година бяхме перфектните абитуриенти, но бяхме прилични - бяхме красиви, държахме се на ниво и не мятахме кючеци по средата на училищния двор в бална рокля. Добре, разбирам, че не можете да живеете без чалга, ама трима цигани с барабани и друсащи се сланини в бална рокля е прекалено, има някакви норми за красиво и това не беше една от тях. 
Имаше, разбира се, няколко изключения на красиви абитуриенти, но не бяха момичета. Имаше само едно единствено момиче, което беше избрало хубава рокля, нормални грим и прическа. А останалите? Ами имаше една госпожица, която беше решила, че ще е добре да се облече като Голямото пиле от Улица Сезам. Втрещих се като я видях в тази прекалено жълта рокля, като че ли я беше глътнал лимон. Друга девойка се беше облякла като праскова, но по-фрапиращото беше, че роклята и' бе напълно несъвместима с циците. Да, ясно, момичето има големи цици, като мекици, трудно се прибират, ама поне си вземи рокля с презрамки, като имаш това в предвид, а не да ти се мятат циците навън и хората да ти гледат зърната. Трет индивид, предполагащо се момиче, но според мен е от животинското царсто, защото се беше облякла цялата в тигрово ... Абе момиче, отиваш на бал бе, не на дИскУтЕчкЪъЪ ... Имаше булки, тортички, еротично бельо (действително роклята и' приличаше на бельото, което аз имам, само че с допълнение - пачка) и всякакви подобни. Интересно също беше как въобще не можеха да съчетаят роклята с чорапи или чорапогащник. Девойка с дълга рокля и гол гръб/кръст беше обула чорапогащник (хаха каква смешна дума между другото), който, разбира се, се виждаше отзад през изрязането и'. Ами не можеш ли да си направиш сметките, че ще е грозно и ще ти е по-добре с чорапи. Приятелката ти от съседния клас също не се беше сетила и си бе обула силиконови чорапи на рокля, която беше прекалено къса и приличаше лееееко на клоун от цирка. 
Момчетата не мога да коментирам, но пък не е и толкова трудно да оплескаш един костюм и една риза. Въпреки, че имаше един, който беше на мнение, че лъскавка синьо-лилаво-зелена ризка ще е страшно добро решение. Но не беше толкова фрапантен, колкото девойките на събитието. 
И така, драги ми хора, станах свидетелка на мазна чалгия, пълна цигания и никакъв вкус в избора на рокли. Сигурна съм, че и вие сте били свидетели на подобни неща, които са просто част от живота. Мисля, че импровизацията ми днес се получи добре. 

четвъртък, 26 май 2011 г.

нищо

сама се сетих тоя път.!!!!!11111
обаче няма кво да пиша, е, сигурно има, ама не ми се пише, нищо не ми се прави, няк'во ник'во ми е така че соречка, ама поне се разписах таковата, да не си помислите, че пак съм забравила
пуснете си а7х - i won't see you tonight и се чувствайте поздравени

вторник, 24 май 2011 г.

What'd you call me? Well there's no way I'm kissing that guy!

Случвало ли ви се ей така да се затворите в себе си и да си правите компания със самосъжалението си и по едно време като говорите с някой или просто ей така нещо се случи и да се видите от страни каква жалка плюнка сте и да се ядосате на себе си и да се стегнете.

Когато на мен ми се случи това просто искам да си пусна една динамична фък-ол-ъф-ю песен, която да ми отива на надъхването и на презрението на слабостта ми.
Например тази:


Стига лигавщини вече.

понеделник, 23 май 2011 г.

Пяна за бръснене

                   Започвам с яка картинка:

                   Открих ново забавление. Случайно набарах флакон с крем за бръснене (ако не се бъркам, май така се казваше) и отнейде ми дойде идеята да си сложа малко в ръцете за да го пипна какво е. Установих, че е еб*хти якото!!! Крема беше бял, мек, миришеше яко на мъжки парфюм и беше толкова симпатичен за игране. Затова си сложих още и още, и още на ръцете, докато целите ми не станаха в бяла пухкава пяна. О, колко нежна е тази пяна за бръснене! Никога не съм си представяла, че бръснарските кремове са така яки! Има над половин час да съм си играла с тази пяна. Прегвърлях я от едната в другата ръка, заглаждах я, събирах я на топка, после си омазвах целите лапи в нея и беше ПРЕКРАСНА! И след това ръцете ми миришеха на мъжка козметика, а аз обожавам този аромат! O, беше, суперското забавление! Някой ден трябва да опитам  на допир и крема за бръснене... или онова в тубичките като от паста за зъби.
                   Днес също така гледах част от абютирентите (ако така се пише тази сложна дума) и бяха прекраснички! Също днес ми беше супер лигаво, а това ме прави щастлива!
                   Щастлива съм!
                   Честит утрешен 24 Май! ^___^
                   Лека и мека!
                   Поздрави от Бетута и нейния Понеделник!

П.С.: Хаха... Това беше най-най-най-краткия ми пост евър!