петък, 30 септември 2011 г.

So random


   Нередовната аз се завърнах. Поне за тази седмица. Всъщност не знам за какво да ви пиша (между другото има някакво обновление в писането на нови постове .. не ме кефи). Бях се намузила по-рано да пиша, обаче ме мързеше, пък и имах да доглеждам сезона на Мелиса и Джоуи (Melissa & Joey), много хубаво и забавно сериалче между другото, ако имате време го вижте, само един сезон е за сега :3
   Хората миналата седмица писаха за неща, които са искали да не им се случват, а аз пропуснах, защото чествах 22ри Септември във Велико Търново - подобаващо. Просто исках да кажа по въпроса, че има много неща, които щяха да е дорбе да не ми се бяха случвали, но не бих променила нищо, защото всичко това ме направи човека, който съм днес. Явно вярвам доста в съдбата и във всички тези неща и наистина не бих променила нищо. Доволна съм, макар и разочарована в доста аспекти. 
   За финал искам да ви поздравя с една песен. Покрай всички размирици последната седмица, ще е хубаво да си припомним какво всъщност е от значение.

понеделник, 26 септември 2011 г.

Бля-бля - пуф!

Написах два поста за днес. Забавно, а? Но пък съм изтощенаи не мога да ги напиша на компютъра. Well... Лека нощ на мен.