петък, 18 март 2011 г.

FRIDAY FRIDAY FRIDAY

    Хаха Четвъртък дори си нямаш идея .. целият ми пост ще е за това! И понеже може да има хора, които да си нямат идея за какво говоря .. първо вижте това. Ще направя нещо ново! Нещо като ревю на цялото клипче секунда по минута. И само да вметна пПървия път като го изгледах лично аз останах не без думи, ами без граматика като цяло.
    Първите кадри с календара и мис Ребека Блек картуун версията са малко леко неописуеми. Можеха да се постараят поне млако повече. Първо ако ще я правите рисувана версия, ми направете я като хората, а не използвайте умрели ефекти тип пейнт. А и какъв по дяволите е тоя застрелян календар? Не мисля, че някъде продават календари с такава липса на въображение. Плюс кой би си купил календар с Ребека Блек?!
     7:00 ... извинявам се, ама чия коса в 7 сутринта е така прецизно накъдрена .. със сигурност не и моята, която изисква да я търся по цялото си лице. Но не не това  не е толкова фрапантно. Следва момента в който момичето отива да си хване автобуса. Ооо това ми е любимата част! Приятелите и' идват и на нея и' е трудно да избере къде да седне в кола пълна с 4 души. О боже не знам? Багажника? Ти как мислиш, ретард Следва припева от който няма как да не ви стане ясно за кой ден става въпрос. Въпреки, че това може да е една голяа конспирация и деня да не е петък! FUN FUN FUN!!! 
     Втори куплет на вашето внимание. Всъщност не можах да се съсредоточа в това което пее, защото бях "омагьосана" от танцовите движения и на трите девойки в колата. Момичето в розовото, очевидно не знае какво да прави с ръцете си - ами защо не пробваш да си ги завреш в гъза? Момичето в червено явно скоро е претърпяло пубертета и се радва на "големите" си цици като ги клати и се втренчва в тях. А Ребека? Това момиче е олицетворениет на провал в опита си да имитра рапъри или нещо подобно .. прекалено е некоординирана за да преценя напълно. 
     Следващото нещо на което не мога да не обърна внимание е как девойката се опитва да ни научи на дните на седмицата. Наистина не знаех, че след четвъртък идва петък, последван от събота и неделя. Благодаря ти Ребека Блек, че поправи моето незнание, вече няма да пропускам лекции, защото ще знам кой ден сме. И тогава се появява 40 годишната по-дебела версия на Ъшър. Сигурно родителите на мис Блек са много доволни от факта и', че дъщеря и' танцува и пее с 40 годишен чичко. 
И понеже е петък имам само едно нещо да кажа:
IT'S FRIDAY FRIDAY FRIDAY! FUN FUN FUN FUN!!!!


четвъртък, 17 март 2011 г.

Съжалявам, че пропуснах миналата седмица.. та както каза госпожица вторник ще се реванширам.

Така. За к'во ще ви говоря? Зааа... хората. Та тъй. Отчайвам се.. толкова са ми изкуствени всички в училище... е, може би изкуствени не е точната дума... и все пак... имам чувството, че има само  2-3 души, с които мога да говоря за нещо по.. различно... всички са... някакси, ъм, просто мислят само за себе си, говорят за неща свързани само с тях самите, само това, което ги засяга пряко... и ако започнеш да им говориш за нещо друго, те изчакват да си го кажеш и пак почват! или дори не чакат, прекъсват те и си почват своето...
а индивидите, дето въобще не възприемат, че говориш най ме дразнят.
честно имам чувството, че съм забиколена от ритардове в т'ва даскало.
иии разбира се, съвсем друг е въпроса, че очевидно си нямат и представа какво се случва по света в момента... или просто не го смятат за важно... разбира се.
давам пример: купон за имен ден, всички са пияни (силно казано, филмирани по-скоро), някой казва 'една минута мълчание за умрелите в япония' и всички почват да се смеят... ъ, да, а после го разказват горди. страхотни сте, нямам думи. и да са били пияни... ъ, това не ги оправдава.. а силно се съмнявам, че наистина са били... просто губя всякаква надежда за хората вече...
Не исках поста да се получи точно така всъщност... все едно... накратко всичко, което исках да кажа в един цитат: "Общество на елементарни самообслужващи се биологични роботи".
И се чувствам длъжна на края на всеки пост да сложа песен:
Частта от 2:07 до 2:20 ме разтапя... гласът му... начина, по който го пее...
А разбира се, благородно завиждам на колежката от петък, че ще ги види на живо... и все пак в мен я има надеждата, че до юни има достатъчно време и може да стане така, че да ги видя и аз...
Чакайте, така и така заговорихме за петък, нали знаете... FRIIIIIIDAY, FRIIIIIIDAY, FRIIIDAY, хахахха, сигурна съм, че мис FRIIIIIIDAAAAAY, FUN, FUN, FUN ще го спомене в поста си...

сряда, 16 март 2011 г.

Най-големите ни кошмари се превръщат в реалност?

Чудех се за какво да пиша днес, когато един бивш мой съученик ми прати клип с разни катастрофи и ... това е ужасно ... дори нямам думи, наистина.
По принцип съм чувствителен и адски емоционален човек и това, което видях, ме съсипа. Наистина.
Не искам да си помислям колко много хора загиват в катастрофи. Колко майки, колко бащи, колко деца ... не искам да си помислям.
Дори да си пешеходец не е безопасно. Пресичаш по правилен начин - има шанс да те блъснат, пресичаш по неправилен начин - има шанс да те блъснат, вървиш си по тротоара - има шанс да те блъснат. Пазаруваш от супермаркета отсреща - има шанс някой пиян шофьор да влезе в магазина с колата и да, има шанс да те блъснат. Няма безопасно място.
Мислех да ви покажа въпросните клипове, които гледах, но реших, че не искам да ви причинявам това, което аз изпитах. Сринах се ...
Просто ще кажа ... шофирайте внимателно, не карайте пили, не надвишавайте скоростния лимит, не изпреварвайте ако нямате видимост и ... просто внимавайте!
Нека спрем войната по пътя ...

вторник, 15 март 2011 г.

туруруруууууу турурурууууу

Хммм
Започнах този пост, мислейки си да напиша как вчера съм се напила забавно. После се сетих, че не е яко да говориш как си се напил. Ако бях написала нещо докато бях пияна, тогава щеше да е друга работа. Може би щях да изобретя фейсбук 2.0.
После тръгнах да говоря за пролетта и как й се кефя както се кефех на училище - първите няколко дни се радвам и после си спомням, че всъщност не я харесвам. Ако има истинска пролет - чудесно. Ама да не минаваме направо на лято, а? Трябва ми малко време да се порадвам на хубавото междинно време между 'брррр' и 'оххх' (респективно "адски студ' и 'нечовешка жега' и двете непоносими за мен).
Но и това не ми се получи.
И тъй като още съм в периода на радване, че е пролет (когато не се паникьосвам откъде ще намеря пари да живея следващите месеци) ви пускам една песен.
Песен за слънчев предиобяд (защото по-рано посмъртно не ставам), която да си пуснете силно, да си отворите прозореца, да ви подухне малко топличък вятър, да затворите очи с небрежно блаженна усмивка и да си помислите 'О, да. Пролет'
Енджой!

неделя, 13 март 2011 г.

Няма тема


Първо искам да ви се извиня за миналата неделя, че не писах, просто тези грипове са ужасни.
 Не знам за какво да пиша, затова ще поговоря малко за любимата ми група - Three Days Gracе. Това е най-добрата група, която съм слушал някога. Никоя от тези, които съм слушал до сега не са ми правили такова впечятление. Няма друг глас като на вокала Адам! Просто е велик и това най-много ме впечатли от всичко, което притежава групата. Начина по-който звучат песните им е уникален. Само едно не ми харесва - прическата на Адам. Много повече ми харесваше, когато беше със средно дълга коса, а не както е сега - с дълга. Но няма значение, нали все още пее така хубаво. Преди време се бях вманиачил доста и си бях направил като неговата прическа (не сегашната), но след време я махнах и все още съжалявам, че го направих.