събота, 10 декември 2011 г.

8.12.2011.

Прясно завърнала се от 8-ми декември. Всъщност не точно, но настроението още ме държи. Четвърта година студентски живот(надявам се не и последна) и това беше най-хубавият 8-ми декември.
Първите две години се събирах с колегите в София. Скука. Еднообразие. Ресторант и после дискотека. И повечето от тях обичат чалга..има ли нужда да казвам, че това за мен си беше мъчение. И поради нежеланието ми да бъда обречена на мъка се цепеш от "екипа".
Трета на вилата с приятели. Две вечери, камина, музика, вино. Идилия..но като всичко друго и това не мина без гафове.
Тази година в Търново. Прекрасно градче. Нямах много възможността да го разгледам, но определено ще отида отново. Запознах се с интересни хора. Нямаше чалга. Бяха сготвили хубаво ядене. Студентски празник какво да се прави. Лошото само беше, че се предадох твърде рано на съня. Бях изморена, но ми хареса. Видях хора, които не бях виждала отдавна. Забавлявах се, не мислех (нещо, което рядко ми се случва). 8.12.2011г. от теб останах наистина доволна. (:

понеделник, 5 декември 2011 г.

...


Нима мога да говоря за друго освен за убийството в Севлиево, за което е виновен и един мой съученик? Не мисля. Но не ми се говори затова. Знам само, че колкото и глупаво да ви звучи на вас, които не сте в тази ситуация, то аз продължавам да го подкрепям.




Ето малко Odd Crew, защото се радвам на новия им клип: