понеделник, 26 декември 2011 г.

С МНОГО ХАБЕР!


Добър вечер и ВЕСЕЛА КОЛЕДА с много ХАБЕР!
OH, YEAH!
Аз си прекарах много хубаво. Брата и сестрата си дойдоха и няколко дни преди това ми стана празнично, защото когато те си дойдат, винаги е празник. След това празниците бяха красиви, защото се носих по вълната. Следващите дни също се очертават да са хубави. За Коледа получих точно това, което исках – бельо, чорапи и МНОГО шоколад. Ядох и много мандарини, които са неизменен аромат от Коледата ми. Също имах бой със сняг с тати – класика за този ден.
Забавно е, че започнах 2011 с гледане на два филма. По принцип съм много зле с филмите (наистина!), но тази година както ми тръгна, така и ми продължи... горе-долу. Изгледах Doctor Who, Torchwood, Secret Diary Of A Call Girl, The Adventures Of Sarah Jane, Skins, Misfits и започнах How I Met Your Mother, което е наистина много за моя милост. Никога преди не бях гледала сериали така. Макар че всичките гледания на Doctor Who могат да ми се броят за около 3 сериала... сериозно. Сега планувам още някой да почвам. Филми не съм гледала толкова много, но както казах във форума, за 24 часа изгледах три филма, което отново си е доста за мен. Изгледах и някои други филми през годината и съм си гордичка. И книги четох. И напоследък моята ми книга започна да се оформя. И си учих темите по биология – до нова година ще свърша и 9 клас, което означава, че по веднъж съм минала 8 и 9 клас, което е добре. И прекарах много хубаво време с приятелите ми. Всъщност стойте! За приятелите ми трябва нов абзац!
Готово. О, колко хубаво време изкарах с приятелите. Луди вечери в Яунау, Симона, Дидка и в началото на година и у дома. Или лудите вечери, когато избягвах от вкъщи, за да отида на някъде.  Или другите луди вечери, където сме се събирали на по пиене. Или пък двете ми красиви тЕрас партИта, на моята голяма тераса, които всъщност бяха свирене на китара от Яунау и Нура, и пиене на кафета и сокчета, и снимки, и смях, и игране със заека ми (пъ-зъ за тези, които ще разберат „Бетути, ще ти гризне ЧОРАПА!!!”) и още такива неща. Или пък тихите вечери прекарани във Фреш, или под небето, или направо навсякъде. Дори ме научиха да играя белот! Да не говоря пък за прекрасните дни в училище. Напоследък започнах много да обичам училището, защото хората, които имам там са прекрасни.
Тази година беше прекрасна. Трудно ще ми е да си спомня всичко, защото когато сме се чувствали най-добре, тогава най-трудно запомняме. Всъщност, не знам как от обзор на Коледата ми се прехвърлих на обзор на годината, но ми е добре.
Имам и Tumblr от тази година и много се смях там.
И се чувствам добре. Аз съм щастлив човек. До следващата година!

ПС: Ако някой не е разбрал все още, хабер е новата ми любима дума, защото е много красива. Не съм сигурна какво точно означава, но я слагам навсякъде, защото е хубава.