събота, 15 октомври 2011 г.

Ей така

Станах на 22. И не тъжа, беше ми тъжно, но може би минава. Беше страхотна година, порастнах, станах силна, видях недостатъците. Сега е време за ново начало, за доосъвършенстване, за бягство от ония неща, които ме караха да страдам. Време е да бъда силна и да получа живота, всичко за което се надявам. Време е да обичам, защото животът е кратък. Да се радвам на слънцето, да се усмихвам, да бъда влюбена... в живота. Време е да продължа напред..и да се надявам..и да очаквам, защото най-хубавото предстои.

петък, 14 октомври 2011 г.

Halloween

    Няма да ми се измъкнете, да знаете! Мислите си, че ще пропусна и този петък, но няма! Както винаги не знам за какво да ви говоря, но това не може да прекърши желанието ми. О, сетих се! Наближава Хелоуин. Вече е време да се стегнете и да започнете обработката на костюмите си. Решили ли сте какво ще бъдете? Всъщност това ви е най-малкият проблем казвам аз от личен опит. Например на мен ми е много лесно да определя костюма си .. да го направя вече е мнооого по-сложно. Искам да съм ТАРДИС. Проблема обаче е, че трябва или да си купя синя рокля и да я усъвършенствам, или да си ушия такава. Опитах с шиене и мога да ви кажа, че този вариант доста бързо отпадна. Просто не ме бива в шиенето. А имам такова желание. За това сега трябва да търся рокля, която ще направя на нещо прекрасно. Предполагам, че накрая нищо няма да стане, но ... все тая, поне имам като резервен план костюма си от миналата година. Та споделете какво обмисляте да сте вие? =]

понеделник, 10 октомври 2011 г.

Зло

Мразя прахосмукачките! Те са били създадени за измъчвания от зли учени, които са имали жестокото желание Средновековието да се завърне и всички хора да загинат засмукани чрез вакуум. Непоносимият им шум е допълнително направен, без наистина да има нужда от него, за да може нервите на хората с предстояща вакуумна екзекуция, да минат границата на човешката болка. Мръсно черните им кабели били създадени за да може хората да се оплитат и така да няма съпротивление по време на вакуум-екзекуцията. Прахосмукачките са зло!!!