петък, 28 октомври 2011 г.

Sex is in the air



    Яхнала съм хормона! Вие не сте ли яхнали хормона? Само аз? Странно, аз си мислех, че е от времето, ама явно не е. Сега ще ви подам и на вас метла и вие да го яхнете. Просто толко съм се извратила последните няколко дни, че направо ме е срам от мене си. Онази вечер сънувах еротичен сън .. не исках да се събуждам, защото беше изключително страстен ... Ах ако някой като момъка от съня можеше да ме сграбчи и да ми покаже що е то истински секс. Ако ви карам да се чувствате неудобно - не се извинявам! Значи има нещо сбъркано във вас, не сте българин! Не знаете ли? Българите сме известни с това колко носим на алкохол и че са ни доста разпасани задръжките относно сексуалните теми - демек лафим си за секс, все едно си говорим за храна. А всъщност и говорим за храната все едно е секс - с такаава страст. 
   Не знам дали знаете, но имам мания по еротично бельо. Ами другите момичета имат по обувки, дрехи, аз имам по бельо. Желая да имам един отделен огромен гардероб само с бельо, чорапи, жартиери, сутиени и т.н. ... всякакви костюми и т.н. Ако до сега мислехте, че ми няма нищо, сега със сигурност си мислите, че съм извратена .. oh well, you are right. Да не забравяме и за фантазията ми със стената. Ако не знаете за нея, занчи не се познаваме достатъчно добре, защото почти всеки я знае. 
    Не мога да разбера защо тези дни просто желая някой да ме сграбчи и страстно да изпълни всичките ми фантазии. Просто някакво огромно желание гори в мен. Проблема е, че няма как да го потуша. 
    Та, момичета, като за финал искам да ви покажа нещо, което повдига моето либидо, не знам за вас:



понеделник, 24 октомври 2011 г.

Oh, Lord...


Хора, искам да кажа на всичко „майната му” и да замина нанякъде. Зле съм в ученето на темите си по биология, зле съм в английската литература, която учим тази година в даскало, зле съм в четенето на мъничката книга, която започнах преди месец, зле съм в поддържането на някои приятелства, зле съм със стените на саята си, защото изобщо не мога да ги подредя така, че да изглеждат добре, зле съм в това да се концентрирам. И също така гледам Skins, което само ми допълва настроението. Не, че сериалът е лош, супер много ми харесва, но в него толкова неща се случват, а при мен е едно и също. И има толкова неща, които са яки в него, че чак ми става гадно. И затова искам да зарежа нещата. Искам да отида в друг по-голям град, който да не е в България. (най-вече предпочитам да е във Великобритания, защото поне ще мога да използвам английския си) И като отида там искам живота ми просто да се случва, а не, както днес, часове наред да се чувствам нелепо. Поне тогава като съм в лошо настроение да знам, че сама съм си го направила, а не е, защото не мога да покрия изискванията към мен.
Както и да е. Другата седмица вероятно ще съм на друга вълна. 
И естествено ето една яка картинка на котка:
 О, и също така, тема с продължение. За Либия. Най-накрая ще започнат на чисто. Браво на тях и им пожелавам успех!