събота, 30 април 2011 г.

Мъже, жени...стълби


Днес (пардон вчера) след работа излязох с  една приятелка. Много я обичам, ей! Винаги мога да и кажа всичко, и тя на мен. Ходим заедно навсякъде доста често, споделяме общи интереси - музика, филми, мъже.. най-вече мъже...или поне липсата на такива. Та, тази моя приятелка ми сподели теорията за стълбицата! Колко я заобичах тази теория...само аз си знам! Сега ще попитате каква е тази теория?...ще ви разясня...та значи...и мъжете, и жените имат своя стълбица. Разликата е в това, че при нас (женските индивиди) стълбиците са 2, а при мъжете 1. Защо е така? Когато една жена се запознае с един мъжки индивид, веднага преценява как да го възприеме - като потенциален сексуален обект, или само като приятел...В момента, в който той влезе в някоя от двете категории промяна в неговото местоположение няма...Какво се случва при мъжете? За тях всяка жена, независимо дали е приятелка, позната, гадже, бивша влиза  в категория "мога да се пробвам"(или иначе казано ще се пробва с нея). Защо обаче с някои момичета се получава, а с други не? Е, това зависи от номерa, който си в неговата класация. Може да има флирт, игра, може да е ловец, преследвач, но ако той знае, че има по-добра и по-висок номер шансовете ти са малки. Давам Ви пример: Номер 1 е да кажем Марчето (съседката)  от 2-рия етаж, 10-ка е  Николета Лозанова...За може Марчето да получи "принца", трябва всички по-високи номера да измрат, изчезнат, го отрежат. И така е винаги...всъщност това много ми напомня за филма "Той не си пада по теб". Там се казваше:"Всяка жена бива залъгвана, че просто мъжът, който иска не знае какво желае или как да я спечели и затова не действа.." Е, мили дами това НЕ Е вярно. Мъжът си е мъж, ако Ви иска, ще ви спечели...ще Ви покаже, че Ви желае...няма да си играе игрички, да Ви дава трошички от своето внимание...всъщност, нека не се залъгваме в 99% от случаите, когато преoдолеете някой, той се сеща за вас просто, защото няма коя да му вдигне самочувствието...това е самата истина. Тези, който получават принца, вниманието и всичко са просто 10-ки, тези мъже НЕ са за вас. И, за да не се получава винаги така..трябва може би да следваме следната "истина:" За да, намериш единствения, първо трябва да престанеш да преследваш грешния"...
P.S. Благодарности на Петя Узунова, че ме "светна" за стълбицата :))

петък, 29 април 2011 г.

Oh shit it's Friday



    И си нямам и идея з акакво да ви говоря днес. Оу не имам си! СВАТБАТА! Ама ще е на кратко. 
    Както повечето (всички) от вас знаете днес британският принц Уилям Уиндзор се ожени за Пепеляшката Кейт Мидълтън. Историята им наистина е един вид пресъздаване на приказката на Дисни. Според мен любовта между тях е наистина красива и истинска и не искам да се омъжвам за принц, а просто за някой, който ме гледа, както Уилям гледа Кейт ... това не значи, че не искам принц Хари. Някой ден ще го имам да знаете! Голям фуроф беше всичко около сватбата ... особено тази рокля ... Важното е, че приключи и в момента младоженците сигурно се "гушкат", за да отпразнуват първата си брачна нощ. 
    Както казах ще е кратко. Само да ви напомня, че се случи нещо голямо днес. Стига толкова от мен хаха. Нямам много думи днес. Айде ето ви една хубава песен:

сряда, 27 април 2011 г.

blankblankblank

аз съм се изнежила от петък насам и не знам за какво да пиша, за това ще се доизнежа с една изнежваща песен, която мисля да постна ... за да се изнежат всички

вторник, 26 април 2011 г.

соу...

Животът е гаден! Ето картинка на коте, спящо върху китара. 

понеделник, 25 април 2011 г.

Пари...

Мразя ги! Мразя шибаните пари! Скоро не бях усещала точно тази омраза, но уви! Това чувство винаги ще ме съпътства. Толкова много шибани проблеми, скандали, шамари и още какво ли не. Години наред. Заради шибаните пари! Хората се променят, стават нетърпими и заради какво? Естествено, че парите! Представете си колко по-малко лоши неща щеше да има без проблемите с парите. Защото парите никога не стигат? Когато решиш, че ще свържеш двата края и БАМ! – нещо се случва. Искаш да отидеш на екскурзия, да си купиш дреха, да отидеш на кафе и тогава отново БАМ! – няма пари. Или ако случайно спестиш малка сума, то тогава БАМ! - ще се счупи, развали или скъса точно това, което не си очаквал/а. Сълзи, разревани червени лица, побеснели очи, размазан черен грим, треперещи тела, безсмислено изречени думи, полускъсани нерви… О, как ги мразя! Шибаните пари!
Всички тези думи до сега сигурно ти звучат абсолютно изказани без подкрепа с доказателства или каквато и да е история, но този път колкото и да не ми харесва така да пиша, искам да споделя само омразата си. МРАЗЯ ГИ! Имам си причини... Писва ми, понякога ми писва.
Живота е толкова прост, но шибаните пари със сигурност ще го усложнят. Да...







Хаха… Честит ви Великден…