сряда, 5 октомври 2011 г.

КОНСПИРАЦИЯ !

Не съм сигурна, че напълно знам значението на думата конспирация, и не съм сигурна, че е напълно вярно ... ама ... actually, who cares, huh?
Минавам през ужасна седмица. Всички са решили да ми скачат по нервите и да спорят с мен защо мечката минала през реката и се изакала ... примерно. Не знам защо продължават черните сили да ме следват неотлъчно, не знам какво толкова лошо съм направила, че такива неща да ми се стоварват на главата, обаче е повече от отвратително и не мога да издържам на това още дълго. Остават два дена до края на седмицата и не искам да се събуждам сутрин, защото ме е страх от каквото следва.
but again, who really cares?
така че, да, мислех си, че ако споделя, ще ми стане по-леко и спокойно ... грешка.
ка' да е, песен искам да оставя да не изглеждам толкова отчаяна и нещастна

понеделник, 3 октомври 2011 г.

Малко приказки преди да простра

Ще разкажа за моя живот и впечатленията ми от него. Няма да проточвам много. Отново не съм си свършила работата, така че...
·        Брат ми заплаши мен и тате, че ако продължим да храним декоративния ми заек така, то той ще хване сърдечна болест. Не е важен факт, но ми беше забавен.
·        Днес влязох в Kaufland, купих 10 различни шоколада Милка, купих голяма кутия с „пурички” и си излязох. Хората гледаха гладно. Хареса ми. Шоколааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааадддд!!!  (за бележка, тези шоколади не са само за мен, очевидно. За класа са :D).
·        Днес се сетих какво трябваше да напиша преди две седмици за темата с нещата, които не исках да са ми се били случвали. Иска ми се да не бях такова шубе и когато ми се прояви желанието да свиря на пияно, да се запиша на уроци. Бях тогава на 11-12 години, подходяща възраст. Ето сега, мога само да гледам с желание пияното… Много обичам пиянца.
·        Осъзнах, че най-развратеният пост, който написах тук, вече не е верен. Преодолях си тези желания и сега се чувствам тъпо за тях, НО дойдоха ми много други страсти. Уихааааааааааа…
·        Установих, че датата 01.10 е изпълнена с доста събития – рождени дни, някакви празници, Stickaid, Doctor Who и други.
·        Краят на Doctor Who беше чудесен и сега нямам търпение да намеря свободно време и да гледам целия 6 сезон за да си подредя нещата в главата поне малко. Изцяло 6 сезон беше един от най-силните!
·        Почнах да гледам Skins, което си е щастие за мен. Супер якият сериал е. Имам този проблем, че ми е нужно много време докато почна разни неща, но когато ги почна ми стават супер интересни и сега нямам търпение да гледам нататък. So, Skins, here I go!!!
·        Искам мъж!
·        Става да са и повече мъже.
·        Но да са секси and stuff!
·        Английският ми тази година ще е О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Е-Н, наистина.
Нека е това за сега от живота ми, че нямам много време. Трябва да простирам. Баййй!!!