събота, 19 май 2012 г.

Awesome cast is awesome

    Ох, днеска е мой ред. Май не трябваше да слагаме два дни без пълен смисъл един до друг, защото НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПИША ... Отгоре на това уча по Външна политика на България, което всъщност не е това което очаквате, а е история на българската дипломация ... даже направо история на България. 
     За това ще ви покажа само две яки клипчета. Защото са яки. И защото няма какво друго да ви покажа.




Awesome cast is awesome. Period.



четвъртък, 17 май 2012 г.

5 webs of movie magic coming right up!

Уазаааааа, хораааа? Това съм аз, Бай Даньо! At your service once a week!

Тегавинка ще да е с днешните 5 филма, но ще се постарая!


The Avengers


Мястото на този филм в днешните 5 филма е повече от очеизбиващо логично! :D Който не го е гледал е изгубил МНОГО! :D А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГОТИНО ЛОШ Е ЛОКИ? А? А? А? 
*поема си въздух и си дава минутка за да се поуспокои* - не се получи!
Сега сериозно, филма наистина е грандиозно умопобъркващ, нищо, че е екшън! (те Marvel май друго нямат? :D) Заслужава си, няма да сбъркате! :) Актьорската игра на  Том Хиделстън (Локи) е на такова високо ниво, че просто не намирам подходящите думи да я опиша. Изключително реално е пресъздал един толкова сложен образ. Пък и си е меко казано доста готин! :D
LOKI FOR PRESIDENT... of the Earth!


The Intouchables


Въпреки, че го пуснаха по кината тази седмица ако не се лъжа, го гледах доста отдавна на компа. Честно казано, отдавна не бях гледал толкова смислен и стойностен филм. Филмът не е за всеки - тежък е, на моменти не е забавен, но наистина си заслужава да се изгледа. 
Едно привидно невъзможно приятелство - между аристократ и мъж от улиците - всеки научава нещо безценно от другият. :)


Battleships


Те тук е тазвечершният голям, грандиозен FAIL. Един от най-смотаните филми, които съм гледал тази година. Leam Neeson е виновен! Него го видях в трейлъра! Той ме подведе да го сваля и гледам! Damn him! :D Поредната американска екшън боза - 'nuf said. Не го гледайте - не заслужава да си загубите 2 часа (!) от времето.


The Dictator


Well, this one will be HILARIOUS! Все пак е със Саша Барън Коен! :D По моето скромничко мнениице, този филм се очертава най-забавната комедия за годината. A must to watch one! Поне от трейлърите, които съм гледал хуморъ е доста на ниво! :)


And last, but not least:


The Hunger Games


Който го е гледал, знае за какво става въпрос и колко уникално-величествено-як е филмът. Който не е - АМИ ГЛЕДАЙТЕ ГО! :D Trust me, you won't regret it. Другият му плюс е, че е по трилогия при това доста добра, въпреки, че все още не съм я прочел, но се надявам и на нея да й дойде времето...

сряда, 16 май 2012 г.

ай ай ел диабло

Нямам Диабло. Пък и не мога да си позволя по хиляди причини (време и т.н.) да го проимам. Но пък един приятел го има и вчера поиграх. И съм супер яката Монк Лейди енд ай кик ъндед ас. Стигнах до левъл 7 когато за пореден път ме изхвърли от играта (на бас че са се побърквали вчера в хедкуортърс на Диабло). И мога да кажа, че е ултра яка и така ми се играееееееееееееее....

вторник, 15 май 2012 г.

For I shall give you 5 eargasms



     Днеска замествам. По принцип не съм длъжно ор енитинг, ама реших, че ми се пее с вас. Сега ще ви пусна тука 5 песнички и ви оставям на мира. Този път обаче няма да е тематично, просто ще ви пльосна 5 яки песнички.
     Пето място - Понеже смятам, че ни липсва българско присъствие, мисля да поправя това. Няма да ви давам клипираните ни български песни, не защото не са прекрасни, а защото ги знаете, а аз целя да ви покажа нови яки песнички. Та тук поставям Сафо - Чуждо небе. Песничката е много свежа, пък и добър вокал ... ох добре де, знам че е Игор и имам софт спот що се отнася до него, но как да не го харесва човек, като е такъв симпатяга. Пък и действително има приятен глас, от тези, които ми действат яко. 
     Четвърто място е за Before Тhe Curtain - Something Magical. Ако сте фенове на Three Days Grace предполагам, че групата ще ви хареса (въпреки че има само два сингъла все още), защото Адам е продуцента на момчетата и може да се забележи неговата намеса. Като експерт по 3DG мога да ви кажа, че е така. А песничката си заслужава да се чуе. 
     Трето място отредих за My Darkest Days и песента им с доста предизвикателно заглавие (ама те имат навика да правят такива) Casual Sex. Песничката има приятно рок звучене, а пък вокалиста е брат на Брад от 3DG. Нещо много замесени станаха тези групи, а? Както и да е песента е доста предизвикателна и лично аз се радвам на такива песни от тях, защото им се получават страшно добре (другата подобна на която се разбивам е Porn Star Dancing), така че непременно ги чуйте.
     Втора позиция заема една групичка, която открих по погрешка. Една моя много дорба приятелка си ги беше пуснала в блога в един друг сайт (lets call it Narnia) и реших да ги проверя и излезнаха приятни и няколко песнички ми направиха впечатление. Най-голямо ми направи Just a Little Faster, а групата е There for Tomorrow. 
     Първото място ще да е за моя идол Adam Gontier и прекрасната му песен Lost Your Shot. Това лично за мен е eargasm (и оргазъм) от всякъде. Гласа на Адам и акустичната мелодийка и просто се възнасям. Наистина не мога да опиша с думи чувствата които Адам и всяка негова песен пораждат в мен, така че просто ще ви оставя песента и вие сами ще разберете.

неделя, 13 май 2012 г.

LOKI!!

    НЯМА НУЖДА ОТ СМИСЪЛ И ПРИЧИНА! BECAUSE I'M : 

Не ме гледайте така! This blog needs more Loki/Hiddleston! 





um .. yeah ...