петък, 15 април 2011 г.

Кога пак дойде Петък?


   Петъците идват и си отиват, а моята муза така и не се появява. Ах, Браян, защо ми го причиняваш? Хората може би искат да чуят нещо интересно, което искам да кажа, но без теб не мога. Не мразите ли когато музата ви просто отказва да ви съдейства, а вие седите и гледате тъпо в монитора, чудейки се какво да си изсмучете от пръстите, за да се образува един що-годе нормален пост. В интерес на истината от сутринта го мъдря тоя пост и ей на кога чак го пускам. Голяма мъка, голямо нещо.
    Мисля да ви поговоря за филм. Love.net, за да бъдем по-точни. Снощи имах уговорка да го гледаме с приятели в малкия мол (демек Mall of Sofia), е да, ама не. Като за начало 15 минути се опитвахме да влезем в подземния паркинг - опашката започваше от светофара. Едва си намерих местенце на ниво -3, където по принцип е голяма пустош. Тия хора къде бяха тръгнали в 9 часа по моловете, не можах да ги разбера. Както и да е - отидохме за билети. Еми ние хубаво отидохме, ама тях ги нямаше - ето къде са тръгнали всички в 9 вечерта. Късметче. С малко уговорки и няколко изпаднали по-пътя, в намален състав се преместихме в Арена Запад, че е на плюнка разстояние. Но не си мислете, че това е краят на историята и ще почна да ви разказвам за филма. О, не! Паркинга на Арената, която по принцип е като Сахара през лятото беше толкова претъпкан, че се въртях като муха без глава през редиците с коли и чаках някой да се изнесе - добре че имаше поне един такъв. Ура! Понеже бяхме с две коли, чакахме другите (които тръгнаха 5 минути преди нас и от по-горно ниво на паркинга) още 10 минути. Ясно беше, че в 9 и 20 вече сме изтървали прожекцията от 9 и 15, тъй че решихме да лови тази в 10 ... аха и ние така си мислехме - имаше места, но в ъглите. Слава Богу, че имаше прожекция в 10 и 15 в премиум залата (оооо рай) и си намерихме приятни местенца. В крайна сметка, след като почнаха да пускат чак в 10 и 10, успяхме да изгледаме филма. 
    Останах с добро впечатление. Ако се колебаете дали да го гледате - заради многото порнография, не се притеснявайте не е чак толкова брутално, просто трейлъра на филма е преувеличен. Всъщност си е доста добра любовна историйка, или няколко любовни историйки, които са ми доста по вкуса и доста добре направени. Нещо като "Наистина любов", но български. Абе заслужава си филмчето. Някои казаха, че е по-добро от Тилт, но според мен двата филма не могат да се сравняват. Най-малкото Тилт е филм правен по идея от преди 20 години, докато Love.net е правен по съвременните бумове. Аз мога само да кажа, че съм много доволна от българското кино през последните години - много ми е приятно да ги гледам и със сигурност бих си дала парите и за следващия, стига да не се излагат в бъдеще. За сега върви много добре и надеждите са ми да продължава така и за в бъдеще. 
    А да и GO GO BAHAROV BROTHERS! И Явор и Захари са страхотни!
    Айде, че ви отегчих. 



4 коментара:

  1. Музата ти се казва Браян? Баси суперското :))))) Филма не съм го гледал още - а трябва - наистина много добри български филми взеха да излизат в последно време.

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха ако си гледал "Игор" филмчето, от там я кръстих Браян. :D
    Дам наистина трябва да го гледаш - заслужава си! Но да знаеш, че е предимно романтичен, а знам, че повечето момчета не харесват такива филми.

    ОтговорИзтриване
  3. Е, ще рискувам. Трудно ми е да ти кажа дали харесвам или не романтични филми. Най - вече
    зависи от филма. Имало е такива, които не са ми харесвали. Имало е и романтични комедии като Amélie или Sex Drive например които супер много са ми харесвали. Наистина любов го бях гледал преди доста време - и нямам съвсем добри спомени ма мисля че го бях харесал. Пък и ми е интересно какво са сътворили сънародниците :) Игор съм го пропуснал - специално ще го изгледам по случаи Браян :D

    ОтговорИзтриване
  4. Ами ако ти е харесал "Наистина любов" и нашата версия ще ти хареса xD Лично аз се радвам, че излезнаха от кутията на еднотипните филми и се протегнаха малко по-надалече - към романтичните филми например. Да продължават да излизат от тази кутия, че иначе ще ни е много драматично киното.
    Хаха добре изгледай го и сподели мнение относно Браян :D

    ОтговорИзтриване