понеделник, 13 юни 2011 г.

Малко ненужни линкове


Хай! Последната седмица ни беше НАЙ-безлюдната ни седмица до сега!


Понякога ме удря творческата и на всяка своя да кажем втора мисъл имам идея да пиша нещо. Дали ще е история, бележка, яка мисъл или просто да си плямпам, то записвам. И така, заради такива моменти съм си събрала симпатична колекцийка от писания за Понеделниците ми тук. НО реших днес да не се занимавам да печатам на компютъра по-интересните неща. Ето защо днес ще ви споделя скучната ми записка с моите използваемите профили и места в Интернет. Така ще е адски лесно да ме воайорствате… примерно.

Пощата ми: betyta@abv.bg

Други блогове в Blogger: http://hiddenmonstersinmyhead.blogspot.com/ - Това е официалния ми блог, който от доста време не съм пипвала.

http://pathtohellsotry.blogspot.com/- Това е блога с недовършената ми книга.


ГЮНТЕР (форумът, заради който съществува този блог): http://rockmyworld.aforumfree.com/u461




Tumblr: http://betutii.tumblr.com/ - Основният ми блог там.

http://myusefulgifstuff.tumblr.com/  - Вторият ми блог, който все още пари. Създадох го днес за свое удобство, защото когато се нуждая от ГИФ картинки, то никога не мога да ги намеря. Дори тези, които съм сейфала на компютъра, не са ми удобни. Знам, че е грозно…

Имам и Skype: betta_10 – Тихо, бях социално неосъзната, когато го правих.

Ето, това е основното.

Завършвам с един стар странен факт: Не е ли забавно, когато е полунощ, а умореният ти баща вместо да ходи да спи след работа, гледа Попай Моряка?!
О, да, и още едно от любимите ми клипчета: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар