петък, 27 май 2011 г.

1 .. 2 .. 3 .. 4 .. 12 .. УРА??



Ей пак щях да забравя, че сме FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY xD 
Отново нямам какво да ви кажа, не знам за какво да ви говоря, не знам с какво да ви забавлявам. За това ще импровизирам и ще видим какво ще се получи по пътя. 
В понеделник отидох до бившето си училище, където имах толкова незабравими моменти, толкова прекрасни изживявания и такива емоционални случки ... Та отидох не просто, за да му се нарадвам, това го правя по друго време, когато например е отворено, за да мога да влезна, а защото изпращаха тазгодишните абитуриенти. Знам, че мина една година, но не можах да повярвам, че манталитета с разлика една година е толкова .. коренно различен. Не казвам, че миналата година бяхме перфектните абитуриенти, но бяхме прилични - бяхме красиви, държахме се на ниво и не мятахме кючеци по средата на училищния двор в бална рокля. Добре, разбирам, че не можете да живеете без чалга, ама трима цигани с барабани и друсащи се сланини в бална рокля е прекалено, има някакви норми за красиво и това не беше една от тях. 
Имаше, разбира се, няколко изключения на красиви абитуриенти, но не бяха момичета. Имаше само едно единствено момиче, което беше избрало хубава рокля, нормални грим и прическа. А останалите? Ами имаше една госпожица, която беше решила, че ще е добре да се облече като Голямото пиле от Улица Сезам. Втрещих се като я видях в тази прекалено жълта рокля, като че ли я беше глътнал лимон. Друга девойка се беше облякла като праскова, но по-фрапиращото беше, че роклята и' бе напълно несъвместима с циците. Да, ясно, момичето има големи цици, като мекици, трудно се прибират, ама поне си вземи рокля с презрамки, като имаш това в предвид, а не да ти се мятат циците навън и хората да ти гледат зърната. Трет индивид, предполагащо се момиче, но според мен е от животинското царсто, защото се беше облякла цялата в тигрово ... Абе момиче, отиваш на бал бе, не на дИскУтЕчкЪъЪ ... Имаше булки, тортички, еротично бельо (действително роклята и' приличаше на бельото, което аз имам, само че с допълнение - пачка) и всякакви подобни. Интересно също беше как въобще не можеха да съчетаят роклята с чорапи или чорапогащник. Девойка с дълга рокля и гол гръб/кръст беше обула чорапогащник (хаха каква смешна дума между другото), който, разбира се, се виждаше отзад през изрязането и'. Ами не можеш ли да си направиш сметките, че ще е грозно и ще ти е по-добре с чорапи. Приятелката ти от съседния клас също не се беше сетила и си бе обула силиконови чорапи на рокля, която беше прекалено къса и приличаше лееееко на клоун от цирка. 
Момчетата не мога да коментирам, но пък не е и толкова трудно да оплескаш един костюм и една риза. Въпреки, че имаше един, който беше на мнение, че лъскавка синьо-лилаво-зелена ризка ще е страшно добро решение. Но не беше толкова фрапантен, колкото девойките на събитието. 
И така, драги ми хора, станах свидетелка на мазна чалгия, пълна цигания и никакъв вкус в избора на рокли. Сигурна съм, че и вие сте били свидетели на подобни неща, които са просто част от живота. Мисля, че импровизацията ми днес се получи добре. 

1 коментар:

  1. WOW! Само една купа с пуканки ти е липсвала! Важното е, че твоя випуск сте били яки.
    В моето даскало ми харесаха. Изцепките бяха малко (за разлика от другите училища). Даже имаше няои доста оригинални.
    Супер пост ^_^

    ОтговорИзтриване