четвъртък, 31 май 2012 г.

5 webs of romantic movie magic

     Не е честно. Бай Даньо ми взе два от основните филми, които са доказани блокбъстари. Да, става въпрос за The Avengers (amazing cast, amazing Loki, amazing everything) и The Hunger Games (книти ми докараха тежка депресия, просто защото са неочвешки). Сега не знам какви филми да ви изтърся ... Не че не гледам филми, точно обратното, ама е толкова трудно човек да избере. Понеже държа да съм тематична, ще ви пльосна няколко хубави романтични филми. Йеа ... 
     Just Like Heaven - Доста странна беше идеята, но наистина много приятно и романтично филмче. няма да лъжа, рева всеки път. Просто ми въздейства прекалено емоционално. 
     13 Going on 30 - Велик филм. Пак с Марк Ръфало .. тоя човек винаги избира уникални романтични филми в които да участва. Шапка му свалям. И на този филм често пускам по някоя сълза .. просто е прекалено тежко, когато той я отрязва, въпреки че знае, че и той няма да бъде щастлив. 
     He's Just Not That Into You - Започнаха доста честичко да правят филми тип "Love Actually" и този е подобен. Каста е страхотен, а и самия филм е доста добре измислен. Хареса ми историята на Джиджи и Алекс. Бяха сладури .. а и това нещо за "изключението" беше добра хрумка. Всичките истории и навързаността им бяха прекрасни. А и ако сте фенове (за разлика от мен) на Скарлет Джохансън .. има я полугола. 
     The Proposal - Хехе Раян Рейнълдс и Сандра Бълок, как да не го обожаваш тоя филм? Плюс това има сцена с голия Раян!! А и се мразят през повечето време, а аз обожавам такива двойки, които постоянно се джафкат и заяждат и накрая назрява едно сексуално напрежение (като Кензи и Дийкс от NCIS:LA, ако някой го гледа по случайност). Lovely lovely lovely :3 А да и Сандра пее за потта, която се стича от ташаците и' ехехе (to the window, to the wall, to the sweat drop down my balls)
     A Little Thing Called Love - Азиатски е, на дали сте го чували, ама е много приятно филмче (както и 200 pounds beauty). Плюс това азиатците имат по-различен поглед от американците и европейците върху нещата и осоено върху романтичните комедии. Също като индийците рядко вкарват целувки (да не кажа никога), но емоционалното ниво е много по-високо. А и понякога е хубаво да се откъснем от стереотипа, че всички филми трябва да са на сексуална основа със секс на всякъде.

Няма коментари:

Публикуване на коментар