вторник, 15 май 2012 г.

For I shall give you 5 eargasms



     Днеска замествам. По принцип не съм длъжно ор енитинг, ама реших, че ми се пее с вас. Сега ще ви пусна тука 5 песнички и ви оставям на мира. Този път обаче няма да е тематично, просто ще ви пльосна 5 яки песнички.
     Пето място - Понеже смятам, че ни липсва българско присъствие, мисля да поправя това. Няма да ви давам клипираните ни български песни, не защото не са прекрасни, а защото ги знаете, а аз целя да ви покажа нови яки песнички. Та тук поставям Сафо - Чуждо небе. Песничката е много свежа, пък и добър вокал ... ох добре де, знам че е Игор и имам софт спот що се отнася до него, но как да не го харесва човек, като е такъв симпатяга. Пък и действително има приятен глас, от тези, които ми действат яко. 
     Четвърто място е за Before Тhe Curtain - Something Magical. Ако сте фенове на Three Days Grace предполагам, че групата ще ви хареса (въпреки че има само два сингъла все още), защото Адам е продуцента на момчетата и може да се забележи неговата намеса. Като експерт по 3DG мога да ви кажа, че е така. А песничката си заслужава да се чуе. 
     Трето място отредих за My Darkest Days и песента им с доста предизвикателно заглавие (ама те имат навика да правят такива) Casual Sex. Песничката има приятно рок звучене, а пък вокалиста е брат на Брад от 3DG. Нещо много замесени станаха тези групи, а? Както и да е песента е доста предизвикателна и лично аз се радвам на такива песни от тях, защото им се получават страшно добре (другата подобна на която се разбивам е Porn Star Dancing), така че непременно ги чуйте.
     Втора позиция заема една групичка, която открих по погрешка. Една моя много дорба приятелка си ги беше пуснала в блога в един друг сайт (lets call it Narnia) и реших да ги проверя и излезнаха приятни и няколко песнички ми направиха впечатление. Най-голямо ми направи Just a Little Faster, а групата е There for Tomorrow. 
     Първото място ще да е за моя идол Adam Gontier и прекрасната му песен Lost Your Shot. Това лично за мен е eargasm (и оргазъм) от всякъде. Гласа на Адам и акустичната мелодийка и просто се възнасям. Наистина не мога да опиша с думи чувствата които Адам и всяка негова песен пораждат в мен, така че просто ще ви оставя песента и вие сами ще разберете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар