събота, 30 юли 2011 г.

"Агенти на Съдбата"

Темата съдба ме преследва - волно или не волно. Дълбоко в себе си смятам, че нещата, които ни се случват, хората, които срещаме са част от нашата съдба. В зависимост от избора ни, ни се случват различни неща, срещаме и въпросните хора. Да, съдбата ми е любима тема, затова ще споделя с вас един филм точно на тази тема.
Името на филма е "Агенти на Съдбата" и е с участието на Мат Деймън и Емили Блънт. За мен Деймън не е от актьорите, които като видиш, че ще вземат участие във филма веднга да ти се прииска да го гледаш, защото разбираш ли той е хипер-мега-ултра сладък...но признавам актьорската му игра е доста добра. Режисьор на продукцията е Джорд Нолфи. За какво всъщност става дума във филма? Амбициозния политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща красивата балерина Елис Селасжена, като никоя която е познавал. Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени.
В лицето на малкия шанс, Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме (пред)определения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис. Филмът е базиран по разказ на Филип К. Дик. Препоръчвам го горещо на всички. Няма да казвам какъв е краят, защото няма да е интересно. Отдолу ще сложа постера и трейлъра на филма. Хубав уийкенд изпълнен с филми!

Няма коментари:

Публикуване на коментар